Stiri

si aparitii in presa

Va informam ca in data de 12.01.2024 a fost finalizat procesul de fuziune dintre Fondul deschis de investitii OMNINVEST autorizat prin Decizia C.N.V.M. nr. 2433/26.05.2004, inscris in Registrul A.S.F. Sectorul Instrumentelor si Investitiilor Financiare cu nr. CSC06FDIR/400015 (fond absorbit) si Fondul deschis de investitii STAR FOCUS (fond absorbant) autorizat prin Decizia C.N.V.M. nr. 900/13.04.2006., inscris in Registrul A.S.F. Sectorul Instrumentelor si Investitiilor Financiare cu nr. CSC06FDIR/400030.

Investitorilor FDI OMNINVEST le-au fost alocate unitati de fond in cadrul FDI STAR FOCUS la o rata de conversie de 0.51744462 unitati FDI STAR FOCUS pentru o unitate FDI OMNINVEST.

Investitorii sunt invitati sa isi actualizeze datele personale in conformitate cu cerintele legislatiei privind combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului pentru a beneficia in continuare de posibilitatea de a efectua operatiuni cu unitati de fond.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa va adresati S.A.I. STAR ASSET MANAGEMENT S.A. , Bucureşti, Calea Floreasca nr.91-111, bl.F1, tronson 5, et.1, ap.41, Sect.1 , tel. (021) 316.17.66, email office@sai-star.ro.

Va comunicam ca s-a publicat nota de informare cu privire la modificarea anumitor prevederi din cadrul documentelor F.I.A. Star Value.
Aceasta poate fi consultata la adresa http://sai-star.ro/fii-star-value/

Investitorii fondurilor administrate de SAI Star Asset Management S.A. sunt invitati sa isi actualizeze datele personale in conformitate cu cerintele legislatiei privind combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului.

Va rugam sa procedati la actualizarea datelor personale pentru a beneficia in continuare de posibilitatea de a efectua operatiuni cu unitati de fond.

De asemeni va rugam sa ne anuntati de indata ce va modificati date precum: actul de identitate, date de rezidenta fiscala, date de contact,  angajatorul, cetatenia, statutul de persoana expusa public, date privind beneficiarul  real, scopul si natura relatiei de afaceri sau sursa fondurilor.

Informatii la numarul de telefon 021 3161766 , email office@sai-star.ro sau la sediul societatii.

Modelul de formular actualizare date personale pentru persoane fizice poate fi consultat AICI.

 

 

Va comunicam ca s-a publicat nota de informare cu privire la disponibilitatea Raportului de Administrare la 30.06.2022 al FIA Star Value.
Aceasta poate fi consultata la adresa http://sai-star.ro/fii-star-value/

Va comunicam ca s-a publicat nota de informare cu privire la disponibilitatea Raportului de Administrare la 31.12.2021 al FIA Star Value.
Aceasta poate fi consultata la adresa http://sai-star.ro/fii-star-value/