Cum investesc

Va prezentam mai jos pasii necesari pentru a investi in oricare dintre fondurile administrate de SAI STAR ASSET MANAGEMENT. Inainte de efectuarea oricarei investitii, va recomandam consultarea Prospectului de Emisiune al fondului, disponibil in sectiunea Documente.

Subscrierea pentru oricare dintre fondurile noastre se poate efectua:

I. Prin prezentarea la sediul SAI STAR sau la oricare din sediile distribuitorilor nostri :

1. Se prezinta actul de identitate
2. Reprezentantii nostri completeaza formularul de subscriere pe baza informatiilor oferite de Dvs.
3. Se semneaza formularul de subscriere
4. Se efectueaza plata sumei ce se doreste a fi investita in fond. Plata se poate efectua in numerar sau prin ordin de plata, iar valoarea unitatilor de fond alocate se calculeaza la data incasarii, respectiv la data intrarii in cont a banilor.
5. Cel tarziu in prima zi lucratoare ulterioara datei emiterii unitatilor de fond, Societatea emite pe un suport durabil un Certificat de investitor in care se evidentiaza in mod distinct operatiunea de subscriere care a condus la emiterea lui, prin care se atesta participarea investitorului la Fond, si notifica investitorul si pune documentul la dispozitia acestuia. Certificatul de investitor poate fi ridicat de investitor si de la sediul Societatii, de la ghiseul de distributie unde a efectuat operatiunea, sau, la cerere, poate fi transmis prin posta, e-mail sau fax.

 II. Prin asistenta pe email, telefon sau fax din partea SAI STAR :

1.Contactati prin telefon sau email  un reprezentant al societatii noastre
2.Se transmite actul de identitate scanat sau prin fax pentru preluarea datelor dvs. persoanale
3. Reprezentantii nostri completeaza formularul de subscriere pe baza informatiilor oferite de Dvs, prin email, telefon sau fax
4. Consultantii nostri genereaza formularul de subscriere si il transmit in modalitatea agreata, pe email sau fax
5. Se semneaza formularul de subscriere iar acesta se prezinta la sediul SAI STAR.
6. Se efectueaza plata sumei ce se doreste a fi investita in fond. Plata se poate efectua in numerar, la sediul nostru, sau prin ordin de plata, iar valoarea unitatilor de fond alocate se calculeaza la data incasarii, respectiv la data intrarii in cont a banilor.
7. Cel tarziu in prima zi lucratoare ulterioara datei emiterii unitatilor de fond, Societatea emite pe un suport durabil un Certificat de investitor in care se evidentiaza in mod distinct operatiunea de subscriere care a condus la emiterea lui, prin care se atesta participarea investitorului la Fond, si notifica investitorul si pune documentul la dispozitia acestuia. Certificatul de investitor poate fi ridicat de investitor si de la sediul Societatii, de la ghiseul de distributie unde a efectuat operatiunea, sau, la cerere, poate fi transmis prin posta, e-mail sau fax.